Esküvőhelyszín

Esküvőhelyszín Budapest szívében, a Kopaszi-gáton

Van egy hely. A Kopaszi-gáton. Esküvőhelyszín a javából!
Egy pompás, nyugalmas part, ahol jó lesz kikötni − amellett, akit szeretsz. Esküvőre és lakodalomra termett, különleges helyszín.
Vajon lehet-e a Duna-parti csónakház-hangulatot, könnyedséget eleganciával és kényelemmel ötvözni?

IGEN! Az ÖbölHázban lehet.
Szeretitek a szép természeti környezetet, látni a fű zöldjét, de szívesen elkerülnétek a kitelepüléssel járó szervezési nehézségeket? IGEN? Íme, a Ti esküvőtöknek való helyszín!
IGEN, itt beszélgethettek a kertben, leülhettek a partra és közben nem kell kompromisszumokat kötnötök a kényelem rovására.

Az ÖbölHázban minden rendelkezésetekre áll, amiről csak álmodtatok. Gyönyörű természeti környezet, kiválóan felszerelt, bútorozott, klimatizált terem, professzionális vendéglátás-szolgáltató.

Ha nálunk tartjátok az esküvőtöket, nem kell semmi miatt aggódnotok. Rugalmas, sokoldalú esküvőhelyszín vagyunk, ahol minden vágyatokat teljesítjük.
Az ÖbölHáz Rendezvényközpont 120-200 fős esküvőre a legalkalmasabb. Oldalsó teraszunkról ráláttok az öbölre, igazán különleges helyszín a vendégeitek fogadásához. Ha a házasságkötést is nálunk tervezitek, jó szívvel ajánljuk hozzá tetőteraszunkat. Az esküvői vacsora fogásairól a Budapest Party Service gondoskodik.

Élmény a természetben

Mondd ki az Igen-t a csodaszép Kopaszi-gáton!

A megfelelő esküvőhelyszín kiválasztását követően a legnagyobb feladat a vacsora megszervezése. Ebben lesz partneretek az ÖbölHázban a Budapest Party Service.

A vacsora kiválasztásakor érdemes több szempont szerint mérlegelni, elsősorban azt, hogy Ti milyet szeretnétek. Ha ebben döntésre jutottatok, javasoljuk, hogy egyeztessetek a családdal, hiszen hasznos tanácsok és jó ötletek jöhetnek tőlük.

A Budapest Party Service-nél 5 féle felszolgálási mód és 13 menüajánlat végtelen kombinációjából választhattok. Ha szeretnétek megismerkedni az esküvői vacsora menüajánlatokkal, kattintsatok ide.

A vacsora ételei mellett érdemes az italválasztékkal is foglalkozni. Nálunk ebben a tekintetben is széles a választék. Ha pedig az italt Ti hozzátok, mi azt is készséggel (szervízdíj-mentesen) felszolgáljuk.

Praktikus szolgáltatásunk az esküvő-kalkulátor. Itt együtt láthatjátok az összes felmerülő költséget, és kiszámíthatjátok a legjobb megoldást.

Érdemes meglátogatnotok galériánkat, ide mindig igyekszünk a legfrissebb fotókból válogatni, hogy lássátok, minden esküvőn más és más arcát mutatja az ÖbölHáz. Pont olyat, amilyennek Ti szeretnétek.

Amennyiben kedvet kaptatok az ÖbölHázas esküvőre, kérjetek tőlünk ajánlatot az info@obolhaz.hu e-mail címen vagy töltsétek ki az űrlapot az ajánlatkérés menüpontban.