RENDEZVÉNYHELYSZÍN

ÖbölHáz Rendezvényközpont: rendezvényhelyszín és konferenciaterem

Az ÖbölHáz Rendezvényközpont nemcsak gyönyörű, de okos is. Azzá válhat, amivé szeretné. A legkülönbözőbb típusú és stílusú eseményekhez alkalmazkodó rendezvényhelyszín, amely intelligens építőelemeivel egyszerre lehet akár 150 fős vendéglétszám állófogadására alkalmas különterem vagy 350 résztvető befogadására alkalmas konferenciaterem.

Mindent tud, amire egy tökéletes rendezvény megszervezéséhez szükség lehet.

A rugalmas technológia elemeiből – akár a lego darabokból – szinte bármit megépíthetünk Önnek. Az építőkockáink: intelligens lámpák, csillagpontos kábelezés, állítható színű led világítás, mobilfal, számítógép-vezérelt hang-, vetítés- és klímatechnika.

Ezekből rakjuk össze a legkülönfélébb típusú és stílusú eseményekhez illő házat. Minden alkalommal valami mást, valami újat alkotva.

Élmény a természetben

Rendezvényhelyszín, ahogyan Ön szeretné. A vendégek garantáltan jól érzik magukat a gyönyörű környezetben, a kiváló felszerelt, klimatizált rendezvényhelyszínen, ahol a kulináris élményekről a Budapest Party Service gondoskodik.

A rendezvényhelyszín előnyei:

Vetítéssel egybekötött rendezvényen, konferencián gombnyomásra a zsalúziarendszernek köszönhetően besötétíthetjük a termet, így tökéletes élmény érhető el.

A terembe 2 db 4000 ANSI lumen projektor és dupla vetítővászon van beszerelve, így a vendégek – bárhol is foglalnak helyet – maximálisan élvezhetik az előadást.

8 pontban előre kiépített VGA csatlakozási lehetőség és nyolc érpáros csoportkábellel (hang, DMX és VGA) rendelkező 6/2 stagebox csatlakozó a kényelemhez és professzionális technikai megjelenéshez.

6 riggelési pont a technikai eszközök felfüggesztéséhez, így akár nagyobb színpadot és bonyolult technikai felszerelést igénylő produkciók is megvalósíthatóak az ÖbölHázban.

3×80 amperes áramkiállás és 20/8 Mbps sávszélességű internet-hozzáférés a rendezvények professzionális és biztonságos lebonyolításához.

Milyen típusú rendezvényekre ajánljuk a helyszínt?

Az Öbölház Rendezvényközpont a Kopaszi gáton található, csodás körpanorámás rendezvényhelyszín, ugyanis két oldalról a Duna övezi.
Bruttó 650 m²-es alapterületű, amelyhez 600 m²-es fedett tetőterasz tartozik. A rendezvényhelyszín catering partnere a Budapest Party Service Kft.

Az ÖbölHáz kiváló eseményhelyszín konferenciákra, termékbemutatókra, partner partik lebonyolítására és évzáró események szervezéséhez. Budapest egyik legszebb helyén, a Kopaszi-gáton kitűnő parkolási lehetőséggel.

A helyszín kialakításakor kiemelt figyelmet fordítottunk arra, hogy az ÖbölHáz ajtajainak mérete megfelelően széles legyen. Ennek köszönhetően a helyszín kiválóan alkalmas termék show lebonyolítására, akár személyautó elhelyezésére is.

A széles bejáratokon könnyen bepakolhatóak nagyméretű technikai felszerelések, járművek, kiállítási standok is.