CATERING

Az ÖbölHáz Rendezvényközpont kizárólagos cateringpartnere a Budapest Party Service

Üdvözöljük a Budapest Party Service cégcsoportnál

“Éttermeinkben és rendezvényeinken a mi feladatunk, hogy az asztal ne csak terítéket és ételt jelentsen, hanem élményt és ünnepet is. Azért sikerül ezt újra és újra elérnünk, mert stílussal szolgáljuk Vendégeinket és szenvedélyesen szeretjük munkánkat. Reméljük, hogy nemsokára Vendégünkként köszönthetjük.”

Semsei Rudolf – ügyvezető igazgató

ÖbölHáz Rendezvényközpont

Bemutatkozik a Budapest Party Service

Több mint 12 éves catering szolgáltatói tapasztalatunk és a több ezer rendezvény, amit lebonyolítottunk a biztosíték, hogy Bennünket érdemes választania. Rendszeresen visszatérő ügyfélkörünk a garancia catering szolgáltatásaink színvonalára.
Büszkén vállaljuk, hogy az elmúlt évben több mint 130 000 főt szolgáltunk ki eseményeinken.
Számunkra a legnagyobb elismerés Vendégeink jóllakott mosolya és dicsérő mondatai. Minden nap azon munkálkodunk, hogy kulináris élményekkel szolgáljunk az Ön eseményén.

Executive chefünk, Kalas László és kreatív chefünk Kiss O’Shea Dániel a hazai hagyományokat és a legfrissebb külföldi trendeket felhasználva álmodja meg és készíti el az esemény ételeit. Helyezze magát és vendégeit kényelembe! A mi dogunk, hogy ez a kényelem teljes legyen, és együttműködésünk során az Önök tányérjára a legfinomabb étel kerüljön, bármilyen típusú eseményről is legyen szó.

Az ÖbölHáz Rendezvényközpontban tartott eseményekre személyre szabott ajánlatot készítünk. Hiszünk abban, hogy eseményének konkrét üzenete van a vendégek számára. Ezt az üzenetet segítünk célba juttatni a vendéglátással is.

Rendezvény catering, party service szolgáltatás magas színvonalon

Saját eszköz- és szállítóparkkal rendelkezünk, a legmodernebb konyhatechnológiával felszerelt, 1500 fős kapacitással rendelkező saját rendezvénykonyhánk biztosítja, hogy catering szolgáltatásunk a piacon szinte egyedülálló.

Gondosan válogatott magyar alapanyagokkal dolgozunk, folyamatosan továbbképzett, több nyelven beszélő személyzettel rendelkezünk; igazi garanciát nyújtunk a zökkenőmentes rendezvény lebonyolításhoz.

470 m² alapterületű rendezvénykonyhánkban mindent a célirányos munkának rendeltünk alá, hogy az egyes vállalásaink tökéletesre készüljenek.

A végső eredmény mindig pontosan az, amit magunktól elvárunk, s amit a megrendelőink elvárnak tőlünk.
Éttermeinkben
előre kipróbálhatja a választott fogásokat. Közvetlenül tárgyalhat séfünkkel, bankettvezetőinkkel.
Szakértelemmel és kiváló ízléssel választunk italokat az Ön, a rendezvény és az ételek stílusához. Egy valóságos stílushadsereg várja a bevetést: képzett személyzet, 1500 fő kiszolgálására alkalmas eszközpark, válogatott beszállítói kör.
Ismerkedjen meg velünk, szolgáltatásainkkal és étel-hitvallásunkkal részletesebben, kattintson weboldalunkra: Budapest Party Service